Ho hem aconseguit! Amb les adversitats d’enguany, juntes i junts hem tirat endavant les quatre funcions. L’any passat vam intentar-ho, i tot i els assajos i el plantejament alternatiu al Castell de Sant Ferran, no va poder ser. Pot semblar poca cosa, però després del regust de frustració de l’any passat, ens fa especial il·lusió tornar als escenaris.

La representació d’ahir, amb quasi tot el repartiment format per dones, és la culminació de dos anys de feina buscant destacar que més de la meitat de l’associació són dones, que fins ara han estat infravisibilitzades i que el futur no hi entén de gènere. 

Hem gaudit també d’una incorporació d’or, els Estem d’Acords. Moltes gràcies per la vostra ajuda. Des del primer moment hem respirat la vostra implicació tant a nivell vocal com personal! 

Arnau i Marta, moltes gràcies per la bona feina i per fer-nos ballar al so de les cantúries! 

Clàudia, tothom ens felicita tant pel nou logo com pel cartell d’enguany. Moltíssimes gràcies! 

Alba, moltes gràcies pel maquillatge. La canalla mai havia gaudit tant les pigues! 

Raquel, moltíssimes gràcies pels vestits, hem lluit com mai! 

Alba, Roger i orquestra. Moltíssimes gràcies per la implicació i la paciència als assajos. La covid també us ha fet la guitza i us heu adaptat a la perfecció! 

Volem agrair la dura tasca de la Rosó i de la Joana fent els testos d’antígens i vetllant per la salut de totes, ja que no s’hagués pogut fer la funció sense aquesta mesura. Tanmateix, agrair la comprensió i paciència a totes les que heu deixat d’actuar a causa d’un positiu inesperat en el test d’antígens. Us hem trobat a faltar

Hem de fer menció especial també als nostres veterans, tots ells mostrant una implicació digna d’una tal festa! Heu aportat l’experiència als assajos, la capacitat de reinventar-vos i canviar de paper, salvar la funció amb papers no assajats, donar suport des de darrere cametes… Ho heu brodat. Moltes gràcies! 

Tenim sòcies i socis nous a tots els cors. Benvingudes i benvinguts! Us hem gaudit i la vostra presència ens omple de joia.

Per acabar volem destacar la feina de totes i cada una de les membres dels cors i de la nostra mainada. Heu fet molta feina i, sense vosaltres, pastorets perdria tot l’esperit i la màgia. Han sigut dos anys carregats d’assajos, formularis, videotrucades, mascaretes, llistes d’assistència, gel hidroalcohòlic… Som la millor família!!!

Noteu com s’apropa el centenari