El Concert del Centenari

El 26 de novembre de 2023 va tenir lloc al Teatre Jardí el Concert del Centenari de El Primer Nadal dels Pastors!

La platea del teatre feia goig. L’espectacle va començar amb la projecció del vídeo promocional del centenari, i acte seguit vam veure aparèixer l’orquestra de Pastorets, ampliada per l’ocasió, acompanyada de les millors veus de l’associació (tant de membres actuals com històrics). Per acabar d’arrodonir la posada en escena, diversos membres de l’associació, de totes les edats, van acompanyar l’espectacle fent de narradors entre cançons. El text, escrit per l’Aina Tremoleda, va ser l’acompanyament perfecte i ens va ajudar a entendre l’obra i a posar en context les vivències del poble dels pastors.

El que vam viure al concert és un èxit col·lectiu. Hem d’agraïr a tots els membres del cor, a Estem d’Acords, als narradors i als músics, per haver-nos omplert de joia amb aquest espectacle. Aniol, Alina, Adrià i Jordi, gràcies ❤️